Kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang

Binnen De Kresj zijn verschillende opvangvormen mogelijk. Wij helpen u graag met uw wensen zodat u de juiste opvang kunt afnemen. 
 
Kinderdagverblijf (Kdv) 
Heeft u opvang nodig voor uw kind tussen de 0 en 4 jaar terwijl u werkt, dan moet u aan een kinderdagverblijf denken. De kinderen worden in een groep opgevangen waar ze van professionele opvang genieten en een breed aanbod krijgen van activiteiten, aandacht en voeding. Een peutergroep en kinderdagverblijf verschillen niet in aanbod en kwaliteit, een peutergroep is alleen opvang in de ochtenden. 

Peutergroep (PG)
U vindt het fijn als uw kind, in de leeftijd tussen 2 en 4 jaar, met andere kinderen speelt, voorbereid wordt op school en gestimuleerd wordt op verschillende ontwikkelingsvlakken? Dan kan een peutergroep een mooie aanvulling op de opvoeding zijn. De peutergroep Kresj & Kids (voorheen peuterspeelzaal) biedt opvang op de maandag-, dinsdag- en donderdagochtend. Andere dagen opvang en middagen kan worden gerealiseerd bij kinderdagverblijf De Kresj. 
 
Buitenschoolse opvang (Bso)
Voor kinderen in de leeftijd tussen 4 en 13 jaar, zijn de buitenschoolse opvangen Viela Kresj en Kresj & Ko geweldige locaties! De kinderen worden vanuit school opgevangen en er worden vele activiteiten aangeboden. 
 
Veel informatie is ook te vinden in ons Informatieboekje